Înscrie un proiect

UPDATE TERMEN ÎNSCRIERE!

Având în vedere complexitatea documentelor necesare pentru înscrierea proiectelor în competiție dar și cererile sosite din partea potențialilor participanți, organizatorii au decis prelungirea termenului de înscriere până la data de 16.10.2017.
Toate referințele din toate documentele on și offline care fac referire la termenul limită 10 octombrie vor fi înterpretate cu acest nou termen!

Smart City Industry Awards ediția a doua, Octombrie 2017

Înscrierea proiectelor în competiție este gratuită!

La concurs se pot înscrie companii private, instituții și persoane fizice.

Te rugăm să completezi câmpurile de mai jos cât mai detaliat astfel încât să putem aprecia proiectul tău la adevărata lui valoare.

Pentru ca cererea să fie luată în considerare, solicitantul trebuie să completeze toate rubricile obligatorii din formularul de înregistrare, inclusiv descrierea scurtă, și să valideze încărcarea ambelor fișiere – Curriculum Vitae și Descrierea Proiectului în câmpurile dedicate, înainte de 10 octombrie 2017 ora 10:00.

Formularul de înscriere online trebuie să fie completat integral pentru a fi luat în considerare de către juriu.

Fișierele aplicației incomplete sunt susceptibile de a fi considerate inadmisibile în ochii juriului.

Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că participanții pot fi contactați de către organizatori pentru clarificări sau informații suplimentare în cazul depunerii unei cereri incomplete.

Termenul final pentru toate aplicațiile (inclusiv documentația necesară) pentru ediția 2017 este de 10 octombrie ora 10:00 (ora României)

ÎNSCRIE UN PROIECT ACUM

%d blogeri au apreciat: